Sollievo PhysioLax 27

Sollievo PhysioLax 27

Odpravite zaprtje in občutite olajšanje. Sollievo je najboljši način za lajšanje težav z zaprtjem, saj združuje terapevtsko indikacijo in naravne lastnosti prehranskih dopolnil.

8.20

Delovanje

hemoroid

Delovanje

Sollievo PhysioLax. Prvi medicinski pripomoček s fiziološkim delovanjem, namenjen peroralni terapiji za odpravljanje zaprtja.

➢  S terapevtskega vidika se izdelek uvršča med odvajala in zagotavlja alternativo farmakološkemu delovanju zdravil.
➢ Moč zgodovinske znamke potrjuje 1,5 milijard odmerkov, ki so bili v obdobju 20 let prodani na svetovni ravni.
➢  Nov medicinski pripomoček s certifikatom razreda IIa.
➢  Razvit s posebnim postopkom ekstrakcije LPME (mikroekstrakcija v tekoči fazi)
➢  Pridobivanje v okviru novega specializiranega proizvodnega oddelka
➢  Standardizacija na podlagi inovativnih tehnik za zagotavljanje kakovosti, zasnovanih za kompleksne sisteme

Ne bo se vam več treba odločati med zdravilom s terapevtsko indikacijo in naravnim lajšanjem težav. Sollievo PhysioLax je najboljši način za lajšanje težav z zaprtjem, saj združuje terapevtsko indikacijo, ki je značilna za zdravila, in naravne lastnosti prehranskih dopolnil, kar zagotavlja optimalno razmerje med koristmi in tveganji.

Sestavine

Kompleks Sollievo Physiolax: Na osnovi sene, cikorije, koromača, regrata, navadne kumine in kumine

Sestavine

sestavine

Odmerjanje

Priporoča se, da zvečer po potrebi vzamete od 1 do 3 tablete, ki jih zaužijete skupaj s polnim kozarcem vode. Ustrezen odmerek je najmanjši, ki zadošča za spodbujanje fiziološkega prehajanja vsebine skozi črevesje, ne da bi pri tem nastajalo tekoče blato. Odmerek je zato mogoče prilagoditi potrebam posameznika. Izdelek je primeren za uporabo od 12. leta starosti

Za spodbujanje prehajanja blata skozi črevesje se na splošno priporoča uživanje tekočine preko dneva, vnos ustrezne količine vlaknin in ukvarjanje s telesno dejavnostjo.

Rok uporabnosti

Glejte rok uporabnosti, ki je natisnjen na embalaži. Izdelka ne uporabljajte po pretečenem roku uporabnosti.

Opozorila

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Ne prekoračite največjega priporočenega odmerka. Hranite izven dosega otrok. V primeru dolgotrajnega zaprtja se morate posvetovati z zdravnikom.