LenoDiar Adult

LenoDiar Adult

Zaustavi drisko in vzpostavlja ravnovesje v delovanju črevesja. Deluje hitro in učinkovito in ne povzroča zaprtja.

10.66

Delovanje

zelodec

Delovanje

Lenodiar predstavlja nov pristop, ki zaustavi drisko in je prijazen do črevesja.

Učinkovina izdelka Lenodiar je rastlinski molekularni kompleks Actitan, ki zmanjša vnetje črevesne sluznice z dvema mehanizmoma delovanja:

Zaščitni učinek zaradi nastanka filma, ki deluje kot pregrada in omejuje stik z mikroorganizmi in dražilnimi sredstvi;
Antioksidativni učinek, ki zmanjša razdraženost sluznice.

Zaradi sinergičnosti obeh učinkov izdelek deluje v skladu s fiziologijo črevesja, ohranja ravnotežje bakterijske flore in ne povzroča zaprtja. Glavni vzrok za drisko je draženje in vnetje črevesne sluznice, ki povzroči poškodbe celic in znatno izgubo tekočine. Zaradi tega je pomembno, da je delovanje učinkovin usmerjeno na črevesno sluznico, ki jo je treba zaščititi pred nadaljnjo škodo, s čimer se pripomore k vnovični vzpostavitvi delovanja črevesja.

Sestavine

Funkcionalne sestavine: Actitan-P, rastlinski molekularni kompleks iz taninov (navadni repik in srčna moč) in polifenolov (oljka in kurkuma). Skupna titracija taninov ≥ 7,8 %. Vsebuje tudi: mikrokristalno celulozo. Kapsule iz polisaharidov rastlinskega izvora.

Sestavine

sestavine

Odmerjanje

Priporočljivo je uživanje 2 kapsul 2- do 3-krat na dan, odvisno od resnosti težav. Če simptomi trajajo več kot 7 dni, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Rok uporabnosti

Glejte rok uporabnosti, ki je natisnjen na embalaži. Izdelka ne uporabljajte po pretečenem roku uporabnosti.

Opozorila

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Če se simptomi ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Hranite pri sobni temperaturi stran od virov toplote in zaščiteno pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok. Datum izteka roka uporabnosti velja za nepoškodovan in pravilno shranjen izdelek.