Golamir 2ACT Brez alkohola

Golamir 2ACT Brez alkohola

Primeren za odpravljanje težav povezanih z bolečim grlom. Ustvari neugodno okolje za rast bakterij. Deluje hitro in učinkovito – že po prvi uporabi.

 

10.38

Delovanje

kaselj

Delovanje

 Pršilo Golamir 2ACT prinaša dva ključna načina delovanja za odpravljanje težav z bolečim grlom združena v en izdelek.

Protivnetno nefarmatološko sredstvo
Golamir s pomočjo taninske frakcije Actifilm DOL zmanjšuje vnetje in bolečino, poleg tega pa zaščiti tudi sluznico in pripomore k obnovitvi njenega občiajnega stanja.

Preprečuje nastanek biofilma
Golamir ustvari neugodno okolje za rast bakterij. To je še posebej pomembno, kadar je boleče grlo posledica bakterijsk okužbe in pri ponavljajočih težavah.

Pomembna opazovalna raziskava je pokazala, da izdelek Golamir že pri prvi uporabi zagotavlja hitro in trajno odpravo subjektivnih simptomov, ki premljajo vneto grlo, kot so bolečina, oteklina in težave pri požiranju. (Golamir ne vsebuje alkohola in ima prijeten okus gozdnih sadeže in robidnic)

Sestavine

Sestava Golamir – funkcionalne sestavine:

Funkcionalne snovi: ActifiFilm DOL, naravni aktivni kompleks, ki se vsebuje tanine, flavonoide, smole in polisaharide. Eterični olji evkaliptusa in poprove mete.

Sestavine

sestavine

Odmerjanje

Priporoča se vnos 4 razprškov v ustno žrelno votlino 4-krat na dan s priloženim alikatorjem.

Pred uporabo pretresite stekleničko.

Rok uporabnosti

Glejte rok uporabnosti, ki je natisnjen na embalaži. Izdelka ne uporabljajte po pretečenem roku uporabnosti.

Opozorila

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Če se simptomi ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Hranite pri sobni temperaturi stran od virov toplote in zaščiteno pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok. Datum izteka roka uporabnosti velja za nepoškodovan in pravilno shranjen izdelek.