Fitonasal Pediatric Spray, 125 ml

Fitonasal Pediatric Spray, 125 ml

Učinkovita in varna rešitev za zamašen nos in nosni izcedek. 100% naravna formula, brez konzervansov, emulgatorjev in ostalih sintetičnih snovi. Za otroke od 6. mesca starosti.

15.49

Delovanje

nos

Delovanje

Fitonasal Pediatric je terapevtska inovacija za lajšanje težav z zamašenim nosom pri otrocih, ki je učinkovitejša od nosnih raztopin na osnovi vode. Uporabniki izdelek bolje prenašajo kot druge dekongestive na trgu, poleg tega pa zagotavlja tudi celovitejši pristop pri odpravljanju težav.

Izdelek Fitonasal Pediatric je posebej zasnovan za otroke. Globinsko očisti nosne votline, iz katerih odstrani odvečno sluz in v njej ujete patogene, dražeče snovi ter alergene. Fitonasal je popolna izbira v primeru zamašenega nosu in kašlja, ki je posledica prehlada. Ne izsuši in draži sluznice ter je brez stranskih učinkov zaradi svojega lokalnega nefarmakološkega mehanizma delovanja.

Prednosti uporabe pršila Fitonasal Pediatric:

Ergonomska oblika
Konica je zasnovana, da se udobno prilega nosu najmlajših.

Praktična uporaba
Neprekinjen razpršek zagotovljen v vseh položajih.

Zagotovljena varnost
Ločeno pakiranje preprečuje vdor tekočin ali tujega materiala.

Varstvo okolja
Vsebuje dušik, ki je prijazen do ozonskega plašča.

Koncentrirano pršilo Fitonasal Spray je namenjeno za vse primere težav z otekanjem in draženjem nosnih votlin, ki jih povzroča prehlad, kot tudi simptomi, podobni gripi in alergijam (sezonskim in trajnim). Koristno je tudi ob simptomih, ki kažejo na prisotnost virusnega ali bakterijskega rinosinusitisa ter rinitisa mehansko-obstruktivnega vzroka (deviacija nosnega septuma). Zaradi njegovih značilnosti je uporaba izdelka primerna tako za pogosto kot dolgotrajno uporabo. Izdelek je primeren za uporabo od 6. meseca starosti. Deluje dekongestivno brez farmakološkega učinka. Ne vsebuje potisnih plinov. Primerno tudi za dolgotrajno uporabo.

Sestavine

TANNISAL, standardiziran naravni molekularni kompleks, ki ga sestavljata: taninska frakcija iz virginskega nepozebnika in kamena sol (mineralna sol, ki ni kemično obdelana). Vsebuje tudi: vodo, rastlinski glicerin, limonin sok, nahkolit (naravni natrijev bikarbonat). Izdelek je 100-odstotno naraven in ne vsebuje konzervansov.

Sestavine

sestavine

Odmerjanje

Izdelek Fitonasal Pediatric uporabljajte vsaj 2-krat na dan, zjutraj in zvečer, ter po potrebi. Za zagotavljanje učinkovitega dekongestivnega delovanja in zaščito sluznice sledite spodnjim navodilom:

Od 6 mesecev do enega leta starosti;

  1. Otroka položite na bok, razpršilec vstavite v zgornjo nosnico ter vbrizgajte izdelek.
  2. Otroka obrnite na drugi bok in postopek ponovite še za drugo nosnico.

Nad enim letom starosti;

  1. Razpršilec vstavite v nosnico ter rahlo pritisnite in zadržite za nekaj sekund.
  2. Očistite ali izpihajte nos, če je to mogoče, in izdelek vbrizgajte še v drugo nosnico

Po vsaki uporabi razpršilec očistite s čisto vlažno krpo in ga previdno osušite. Priporočamo, da koncentrirano pršilo Fitonasal Spray uporabite večkrat čez dan, tudi v krajših presledkih in uporabo ponovite pred spanjem.

Rok uporabnosti

Glejte rok uporabnosti, ki je natisnjen na embalaži. Izdelka ne uporabljajte po pretečenem roku uporabnosti.

Opozorila

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Aplikacija samo skozi nos. Preprečite stik z očmi; v primeru stika jih sperite z vodo. Če se težave ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom.