Olje za telo Demedra

Olje za telo Demedra

Olje za telo Demedra ohranja kožo mehko in prožno. Izdelan je iz naravnih sestavin pridobljen s strani lokalnih dobaviteljev. Primeren je za vse tipe kože.

14.90

Delovanje

kozmetika

Delovanje

Olje za telo Demedra učinkovito spreminja kožo v sijočoprožno in napeto. Primerno je za vse tipe kože in ne vpliva na nobene alergije. Sestavljeno je skrbno premišljenih in izbranih sestavin.

Uporabljene so samo najbolj kakovostne lokalne sestavine. Za to za uporabljene sestavine garantiramo najvišjo kakovost in naraven izvor.

Medčebelji vosek in propolis so glavne sestavine olja za telo. Te sestavine blagodejno vplivajo na strukturo in zdravje kože. Med kožo navlaži in odstranjuje odmrle celice, medtem ko propolis pomaga zavirati razvoj virusov.

V olju Demedra pa je tudi čebelji vosek iz deviškega satja. Ta koži ponudi zaščito pred raznimi obolenji. Še posebej primerno pa je za nego kože, saj čebelji vosek še dodatno vpliva na večjo elastičnost kože. Tako posledično vpliva tudi na naravno glajenje ne zaželenih gubic.

Olje Demedra je zato učinkovito, naravno in visoko kakovostno olje, ki bo vašo kožo naredilo sijočo, prožno in napeto

Sestavine

mandljevo olje, jojoba olje, olivno olje, squalane, naravni vitamin E

Sestavine

sestavine

Odmerjanje

Priporočena uporaba je vsaj dva krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po potrebi večkrat dnevno.

Rok uporabnosti

Glejte rok uporabnosti, ki je natisnjen na embalaži. Izdelka ne uporabljajte po pretečenem roku uporabnosti.

Opozorila

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Če se simptomi ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Hranite pri sobni temperaturi stran od virov toplote in zaščiteno pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok. Datum izteka roka uporabnosti velja za nepoškodovan in pravilno shranjen izdelek.

Morda vam bo prav tako všeč…